Zomermenu
(juli en augustus)
Voorgerecht
Carpaccio van Rundskraai,
Tomatensalsa, dennenpitten, olijf, basilicum
of
Krokante kabeljauwreepjes,
Aiolidip met wakame
of
Kroketje van mosselen en witte wijn,
currymayonaise, granny smith appel, selder, rode ui
---
Sorbet
---
Hoofdgerecht
Suprème van maïskip,
Ardeense ham, tapenade van champignons,
Provençaalse groenten, krieltjes
of
Zeebaars,
Blanke botersaus, zeekraal, beukenzwam, krieltjes
of
Chateau Briand,
saus naar keuze, slaatje, frietjes
---
Dessert
Crème van nougat, aardbei, rode vruchtencolis
of
Diplomaat koffie (advocaat)
---
Menu met 1 voorgerecht: 49,0
Menu met 2 voorgerechten: 62,0
Maandmenu Juni
Voorgerecht
Beef tataki, lente ui, sesam en notensla
of
Gamba, shitake, platte petersalie, risotto met safraan
of
Aspergekroket, Duroc ham,
mozzarella en zongedroogde tomaat
---
Sorbet
---
Hoofdgerecht
Pluma van Iberico varken, zoete aardappel, tomaat en sla hart, aardappelen met rozemarijn
of
Kabeljauw met korstje van tomaat en parmezaanse kaas, paksoi, gele wortel, aardappelzalfje met chorizo
of
Chateau Briand,
saus naar keuze, slaatje, frietjes
---
Dessert
Gegrilde ananas, Karamel, vanille ijs
of
Diplomaat koffie (advocaat)
---
Menu met 1 voorgerecht: 49,0
Menu met 2 voorgerechten: 62,0