Maandmenu Mei
Voorgerecht
Meulebeekse asperges, bladerdeegje, gerookte zalm, Hollandaise saus, zongedroogde tomaat
of
Carpaccio van Kalf,
tonijnmayonaise, notensla, Parmezaanse kaas
of
Breydelkroket, crème van zoete aardappel en curry
---
Sorbet
---
Hoofdgerecht
Stoofpotje van Lam,
Courgette, aubergine, wortel, aardappelkroket
of
Zeewolf,
groene asperges, safraan sausje, tuinboon, duchesse aardappelen
of
Chateau Briand,
saus naar keuze, slaatje, frietjes
---
Dessert
Crème catalane, rode vruchten
of
Diplomaat koffie (advocaat)
---
Menu met 1 voorgerecht: 49,0
Menu met 2 voorgerechten: 62,0
Maandmenu April
Voorgerecht
Asperges, dilleroom, kwarteleitje
of
Roodbaarsfilet, bisquesausje, zeekraal, krokante prei
of
Serranohamkroket, witloof, appel, dennenpitten,
rode biet mayonaise
---
Sorbet
---
Hoofdgerecht
Angus Rib eye
Kruidenboter, Provençaalse groentenmengeling, krokante ui, krieltjes
of
Koolvishaasje
Spinazie, aardappelzalfje
of
Chateau Briand,
saus naar keuze, slaatje, frietjes
---
Dessert
Soezen, mascarpone crème, amandelkrokant
of
Diplomaat koffie (advocaat)
---
Menu met 1 voorgerecht: 49,0
Menu met 2 voorgerechten: 62,0