Maandmenu
Januari
Voorgerecht
Carpaccio van Rund, notensla, Parmezaanse kaas
of
Zeebaars, risotto, spek, prei, kaaskoekje, currysausje
of
Breydelham kroket, zoete aardappelcrème
---
Sorbet
---
Hoofdgerecht
Parelhoen, Shitake, beukenzwam, romanesco,
dauphine aardappel
of
Koolvis, knolselder, witloof, groene kruidensaus,
aardappelzalf
of
Chateau Briand, saus naar keuze, slaatje
frietjes
---
Dessert
Crème brûlée van witte chocolade
of
Irish coffee
---
Menu met 1 voorgerecht: 44,0
Menu met 2 voorgerechten: 59,0
Aangepaste wijnen:
Glas €6 - 1/4l: €10 - 1/2l: €18 - fles: €26
Maandmenu Februari
Voorgerecht
Duo van Zwarte pens en breydelspek,
courgette, appel, crème van wortel
of
Pijlinkvis, kruidenboter, wokgroentjes
of
Kroket met kip en limoen,
muntcouscous, rode ui, yoghurtvinaigrette
---
Sorbet
---
Hoofdgerecht
Kalfssteak,
pastinaak, schorseneer, witloof, aardappel met rozemarijn
of
Skrei,
Sluimererwt, broccoli, cherrystar tomaat, peterselieaardappel
of
Chateau Briand,
saus naar keuze, slaatje frietjes
---
Dessert
Trio van soezen (rum rozijnenijs, chocolade ijs, vanille ijs)
coulis van rode vruchten
of
Irish Coffee
---
Menu met 1 voorgerecht: 44,0
Menu met 2 voorgerechten: 59,0
Aangepaste wijnen:
Glas €6 - 1/4l: €10 - 1/2l: €18 - fles: €26
---------------
Valentijnsmenu
Enkel op dinsdag 14/02
-
Voorgerecht
carpaccio 'Prestige van rund'
rode biet mayonaise, parmezaanse kaas, notensla
of
Gamba's, risotto, paprika, currysausje
---
Hoofdgerecht
Kalfssteak met zwezerik,
crème van zoete aardappel, witloof, krielaardappelen
of
Skrei 'Love fish', Knolselder, prei, krieltjes
---
Dessert
Huwelijk van witte en bruine chocolademousse,
brownie, vanilleroom, frambozensorbet
of
Versterkte Koffie
Prijs: €44 per persoon