à La carte Feestdagen
Tapas:
- Vleesbordje (200g) 15
(Duroc ham/ Carpaccio van 'prestige rund'/ chorizo)
- Trio van hummus en tapenade met toast 9
- Kaasbolletjes (6st) 8
- Garnaalbolletjes (6st) 12
(Bolletjes zijn enkel geschikt voor friteuze,
niet voor oven of airfryer)
___
Soep:
Knolseldersoep met spekjes (1liter) 7
___
Hoofdgerechten:
- Royaal gevuld vispotje/ duchesse aardappelen 24
- Scampi van de chef/ duchesse aardappelen 26
- Gamba's in kruidenboter/ duchesse aardappelen 29
- Hertenkalf/ appeltje/ crème van zoete aardappel/ 29
bladerdeegje met butternut en wortel/ waaier van aardappel
- Gevulde parelhoen/ appeltje/ crème van zoete aardappel/ 24
bladerdeegje met butternut en wortel/ waaier van aardappel
___
Dessert:
- Cacaobisquit/ praliné/ 7
chocoladebavarois/ gezouten karamel
- Chocomousse 7
___
Extra's
Aperitief
Fles huispicon 0,7l €16,0
Fles cava Grimeaux €18,0
Fles porto wit/rood €14,0
_
Wijnen
Huiswijn Baron Charcot wit/rood/rosé €11,0
0% wijn wit/rood/rosé €9
Suggestie wijn wit/rood €14,0
_