Vlees-gerechten
-
Chateau Briand 'Petit Nair' (230g-350g) 28,0-34,0
- Slaatje
- Saus: Peper, Champignon, Bearnaise, Natuur
-
Filet Pur van Wit Blauw 38,0
- Slaatje of warme groenten
- Saus: peper, champignon, bearnaise, natuur
-
Kangoeroesteak 29,0
- portsaus
- Warme groentenmengeling
-
Varkenswangetjes 26,0
- Sausje van bruin bier
Hoofdgerechten worden geserveerd met
Frietjes, Krieltjes of Puree
--
Suggestie:
- Stoofpotje van Hert 35,0
winterse groenten, kroketten
- Filet van Haas 34,0
winterse groenten, kroketten
- Rundskraai 30,0
rode wijnsaus, slaatje, frietjes
__
Vis-gerechten
-
Kabeljauw 29,0
- Courgette, gebakken sla-hartjes
-
Royaal gevuld vispannetje 28,0
- slaatje
-
In de oven gebakken Gamba's 32,0
- Kruidenlookboter, slaatje
-
Scampi van de chef 27,0
- slaatje
__
Hoofdgerechten worden geserveerd met
Frietjes, Krieltjes of Puree
__
___
Vegetarisch gerechten
- Warme groenten mengeling met krieltjes 25,0
- Vegetarische pasta, Champignons, tomaat, 19,0 pesto roomsaus