Maandmenu
Maart
Voorgerecht
Rauw gemarineerde zalm,
geitenkaas,sinaas, dennepitten, koriander
of
Gegrilde witte pens,
toast, ajuinconfijt, appel
of
Asperge kroket,
garnaal, Parmezaanse kaas
---
Sorbet
---
Hoofdgerecht
Eendenborst,
shitake, crème van broccoli, amandelkroket
of
Rode poon,
witloof, aardpeer, aardappelblokjes met knoflook en tijm
of
Chateau Briand, saus naar keuze, slaatje
frietjes
---
Dessert
Carpaccio van ananas, limoensorbet, munt, amandel
of
Irish coffee
---
Menu met 1 voorgerecht: 44,0
Menu met 2 voorgerechten: 59,0
Aangepaste wijnen bij voorgerechten en hoofdgerechten:
Glas €6 - 1/4l: €10 - 1/2l: €18 - fles: €26
Maandmenu April
Voorgerecht
Asperges op 'vlaamse wijze',
botersaus, eitje
of
Zeewolf
korstje van noten, spinazie, blanke botersaus
of
Seranoham kroket
Tzatziki, tapenade van champignons
---
Sorbet
---
Hoofdgerecht
Lamsrump
Raapjes, wortel, taartje van zoete aardappel
of
Roodbaars
Groene asperges, prei, risotto
of
Chateau Briand,
saus naar keuze, slaatje frietjes
---
Dessert
Parfait met framboos, pistache, macaron, granola
of
Irish Coffee
---
Menu met 1 voorgerecht: 44,0
Menu met 2 voorgerechten: 59,0
Aangepaste wijnen bij voorgerechten en hoofdgerechten:
Glas €6 - 1/4l: €10 - 1/2l: €18 - fles: €26