Maandmenu September
Voorgerecht
Gaspacho van tomaat en watermeloen
Geitenkaas, scampi
of
Mosseltjes in kerrie
rode ui, paprika, platte peterselie
of
Serranohamkroket,
tapenade van zongedroogde tomaat, ruccola
---
Sorbet
---
Hoofdgerecht
Dunne Lende
Krokante ui, shitake, choronsaus, pont neuf aardappelen
of
Zalm met fettakaas-kruidenkorst,
Groene kruidensaus, fregola
of
Chateau Briand,
saus naar keuze, slaatje, frietjes
---
Dessert
Panna cotta
Rode vruchten, munt
of
Diplomaat koffie (advocaat)
---
Menu met 1 voorgerecht: 44,0
Menu met 2 voorgerechten: 59,0
Maandmenu Oktober
Voorgerecht
Zalm 'gravelax', rode biet, appel, mosterd dressing
of
Kalfstongetjes, romig sausje, wortel, knolselderspaghetti
of
Hamkroket
witloof, crème van zoete aardappel, krokante peterselie
---
Sorbet
---
Hoofdgerecht
Eendenborst
Crème van broccoli, Parijse champignon, veenbessensausje
gegratineerde aardappelen
of
Koolvishaasje
Quiche van prei en spek, risotto met beukenzwam
of
Chateau Briand,
saus naar keuze, slaatje, frietjes
---
Dessert
Moelleux van chocolade
of
Diplomaat koffie (advocaat)
---
Menu met 1 voorgerecht: 44,0
Menu met 2 voorgerechten: 59,0