Vlees-gerechten
-
Chateau Briand 'Petit Nair' (230g-350g)
- Slaatje
- Saus: Peper, Champignon, Bearnaise, Natuur
-
Filet Pur van Wit Blauw
- Slaatje of warme groenten
- Saus: peper, champignon, bearnaise, natuur
-
Kangoeroesteak
- portsaus
- Warme groetenmengeling
-
Varkenswangetjes
- Sausje van bruin bier
Hoofdgerechten worden geserveerd met
Frietjes, Krieltjes of Puree
__
Vis-gerechten
-
Kabeljauw
- Courgette, gebakken sla-hartjes
-
Royaal gevuld vispannetje
- slaatje
-
In de oven gebakken Gamba's
- Kruidenlookboter, slaatje
-
Scampi van de chef
- slaatje
__
Hoofdgerechten worden geserveerd met
Frietjes, Krieltjes of Puree
___
Vegetarisch gerechten
- Warme groenten mengeling met krieltjes
- Vegetarische pasta, Champignons, tomaat, pesto roomsaus